Afacere la cheie, ULTRACENTRAL Hotel4*!

Descriere

Arcas Imobiliare ofera la vanzare in exclusivitate un superb  hotel de 4 stele ampalasat in centrul istoric al Sibiului la 2 minute de Piata Mare clasificat in 2008 astfel: 3 apartamente la 5 stele, 4 apartamente la 4 stele, 3 camere double cu pat matrimonial la 4 stele, 1 camera single cu 2 paturi la 3 stele.

Restaurantul are o capacitate pentru 32 de persoane autorizat , sala de conferinte cu o capacitate de 30 de persoane, Café bar capacitate pentru 24 de persoane, unitatea mai detine spalatorie si calcatorie proprie, parcare cu supraveghere video pentru 6 locuri.

SUBSOl: hol de access la casa scarilor cu bar si cafenea, 2 bai pentru clienti, 2 camere si o sala de mese, vestiar personal cu grup sanitar, depozit bauturi.

PARTER: recetie, sala de mese si restaurant dotat cu bucatarie profesionala, depozit bauturi, oficiu, bucatarie.

ETAJ1:hol cu casa scarii, 2 apartamente si o camera dubla

ETAJ2: hol cu casa scarii, 2 apartamente si o camera dubla

ETAJ3: hol cu casa scarii, 2 apartamentesi 1 camera dubla, calcatorie si spalatorie

ETAJ4(MANSARDA) :1apartamnet, 1 camera dubla.

Caracteristici apartamente: au o suprafata generoasa de 30-46mp, usi de stejar prevazute cu cartele de access, mocheta de trafic, tapet de calitate , geamuri termopan de lemn de stejar, 2 TV-LCD, 2 mese, seif, telefon, mini bar, cablu TV, internet WI-FI, aer conditionat, calorifere, mobilier lemn masiv, pat matrimonial, birou, senzori fum incendiu, etc.

Dotari baie: oglinda luminata, uscator de par, cada cu cabina de dus, kit de igena personala,  pardoseala de marmura, 2 chiuvete incastrate in blat de granit.

Caracteristici camere: au o supratata generoasa de 25 mp, camerele sunt dotate cu mobilier din lemn masiv de fag, TV-LCD,  , birou, seif, mini bar, aer conditionat, calorifere, podele de marmura, usi de stejar , etc

Va astept la vizionare.

Agent imobiliar Arcas Flavius

Tel:0369420477

www. arcasimobiliare.roID Oferta: 122

Pret Vanzare: € 1,100,000 
Zona:
Reper:Ultracentral
Actualizat la: 18 Decembrie 2020
Numar de afisari: 205

Caracteristici generale