Afacere la cheie,pensiune cu piscina!

Descriere

Arcas Imobiliare prezinta spre vanzare in exclusivitate o superba pensiune situata in Marginimea Sibiului ,la 17 km de orasul Sibiu, 20 km de statiunea Paltinis si la mai putin de 30 minute de Piata Mare, oferă cazare cu grădină, WiFi gratuit în întreaga proprietate și parcare privată gratuită cu un teren generos de 2086 mp si o suprafata desfasurata de  684 mp.

Pensiunea  D+P+M are o suprafata construita la sol de 250 mp pe un teren de 2100 mp si o suprafata construita desfasurata de 684 mp si o curte libera generoasa de 1850 mp.   

Toate camerele pensiunii sunt prevăzute cu dulap, TV cu ecran plat, lenjerie de pat, prosoape, baie privată, oferă cazare cu grădină, bucatarie comuna, terasa exterioara, WiFi gratuit în întreaga proprietate, parcare privată gratuită.

Întregul mobilier şi toate finisajele sunt de cea mai bună calitate şi sunt realizate în cea mai mare parte de furnizorii cu tradiţie în domeniu având cea mai vastă expertiză în domeniul hotelier.

Curtea generoasa cu parcare proprie in care poti sa iti parchezi masina in siguranta si gradina exterioara cu foisor, piscina, ciubar si barbeque in care poti sa iti petreci timpul liber afara la aer curat o face atractivă din punct de vedere turistic atât pentru turiștii interni cât și pentru cei externi si  o transformă într-o locație ideală pentru petreceri,zile onomastice, city brake-uri pentru călătorii singuri,cupluri,familiilor cu copii sau persoanelor în interes de serviciu.

–9 dormitoare cu băii proprii
–bucatarie complet utilata si dotata cu salon de luat masa si camera de relaxare
-curte spatioasa superb amenajata cu piscina generoasa, ciubar, gratar, loc de joaca pentru copii, foisor de relaxare si luat masa.
-parcare generoasa in curte pentru 10 masini

Va astept cu drag la vizionare!

Arcas Flavius Agent Imobiliar

 ID Oferta: 266

Pret Vanzare: € 365,000 
Zona:
Reper:
Actualizat la: 29 Ianuarie 2024
Numar de afisari: 700

Caracteristici generale