Pensiune de vanzare Paltinis

Descriere

Arcas Imobiliare ofera la vanzare  afacere la cheie , pensiune care se afla la o distanta de 3 kilometri de partia de ski Arena Platos si 5 km de statiunea Paltinis.

Din orasul Sibiu parcurgeti aproximativ 30 de kilometri inspre Paltinis si cu 5 km inainte de statiunea Paltinis se afla pensiunea situata pe Platoul Valari-Platosi, o zona mirifica cu o vedere superba spre Muntii Fagarasi.

Pensiunea dispune de 10 camere generoase  de cazare: 8 duble şi 2 triple( 7 camee Double Twin, 2camere Family Suite si o camera tripla),  fiecare cameră dispune de televizor LCD, cablu, internet wireless şi baie proprie.

La etaj se află un spaţiu mare de relaxare (dotat cu canapele şi mese de sticlă), optim pentru scurte şedinţe sau sesiuni de pregătire teoretică

Restaurantul are 32 locuri şi este complet mobilat si utilat.

Împărţirea spaţiilor a fost realizată pentru asigurare de variante multiple de utilizare. Arhitectura permite destinaţii diferite acordate afacerii: turism, turism medical, şcolarizare şi perfecţionare (învăţământ superior economic) sau exploatare sportivă (sport performanţă). În cazul în care noul cumpărător doreşte să organizeze şi cursuri de pregătire teoretică, se poate compartimenta (temporar) spaţiul restaurantului, lăsând jumătate din restaurant pentru servirea mesei (32 locuri la mese) şi folosind cealaltă jumătate pentru cursuri (alte 32 locuri). Pensiunea dispune de 2 terase exterioare, una descoperită şi cealaltă acoperită și spațiu parcare auto.

Pensiunea are, de asemenea, un spatiu dedicat ce poate fi amenajat ca SPA ( cu loc de sauna pentru 2 persoane, dus, chiuveta si loc pentru vestiar), sala de relaxare separata la etaj, dotata cu canapele si masute de sticla si spatiu pentru tenis de masa şi terasă exterioară. Copii se pot juca în spaţii special amenajate sau pot face excursii în împrejurimile Munţilor Cindrel.

Constructia are 874 mp pe trei paliere de inaltime, din care 140 mp (demisol continuat cu parter, spatiu privat pentru administratorii/personalul pensiunii). Clasa energetica este B, ceea ce se traduce prin coeficient mic de transfer termic cu exteriorul si, implicit, consumuri mici pentru incalzire.

Agentul termic de incalzire se produce cu combustibil solid, intr-o centrala Viessmann Vitoligno 100S de 80 kW, iar apa calda menajera in boiler bivalent de 1500 litri (cuplare la centrala sau electric).

Oportunitate mare de investitie avand in vedere ca se vinde afacerea la cheie.

Va astept la vizionare.

Agent imobiliar Arcas Flavius

Tel:0369420477

www. arcasimobiliare.roID Oferta: 126

Pret Vanzare: € 450,000 
Zona:
Reper:Paltinis
Actualizat la: 19 Martie 2021
Numar de afisari: 88

Caracteristici generale