Afacere la cheie! Pensiune de lux statiunea Paltinis!

Descriere

Se ofera la vanzare o proprietate de top, amplasata intr-o zona superba cu padure de conifere, la 30 km de orasul Sibiu in Statiunea Paltinis!Cladirea cu un design deosebit, a fost construita in anul 2005 si a fost complet modernizata in anul 2020, materialele si finisajele folosite sunt de calitate superioara, toate camerele si baile au fost renovate, bucataria este complet mobilat si utilata, centrul spa a fost complet renovat si dotat cu echipamente moderne.
Imobilul principal  D+P+3E este amplasat pe un teren cu o suprafata totala de 2719 mp din care suprafata amenajata 1791 mp, suprafata împadurita 928 mp iar in interior suprafata utila desfasurata este de 640 mp si amprenta la sol 240 mp.

DEMISOL-camera tehnica, spatiu depozitare, receptie, zona de relaxare-piscina-jacuzii pentru 6 persoane-sauna pentru 6 persoane
PARTER
-vestibul placat cu piatra, hol central îmbracat în lemn, cu parchet stejar, WC serviciu;

-dormitor cu balcon si baie (WC, bideu, chiuveta, cabina dus)

-bucatarie cu logie – dotari complete

-living: 3 x geamuri termopan 180 x 200 cm; gresie, încalzire în pardoseala; tavan îmbracat în lemn, cu bârne aparente si 3 geamuri VELUX.

-sufragerie/ zona de luat masa cu logie – mobilata

-balcon+2 terase
ETAJ I
-4 x dormitor cu balcon si baie (WC, bideu, chiuveta, cabina dus);
-balcon interior, îmbracat complet în lemn, cu balustrada din lemn sculptat, cu deschidere deasupra livingului si spre terasa pietruita.
-terasa + balcon
ETAJ II 
-3 x dormitor cu balcon si baie (WC, bideu, chiuveta, cabina dus);
hol + casa scarii
-terasa + balcon

Etaj III

-camera de relaxare cu acces la terasa exterioara

Cladire secundara

-4 x dormitoare, 2 bai , camera de zi

-spatiu de depozitare, garaj, terasa

Imobilul dispune de piscina, jacuzzi, spatiu relaxare, spatiu fitness, masa de tenis, ciubar de 12 persoane, zona de BBQ, iaz, etc.Instalatii existente: electrice, sanitare, încalzire (inclusiv încalzire în pardoseala), platforma amenajata pentru BUTANGAZ,  panouri solare, alimentare cu curent prin circuit independent, centrala termica pe lemne, boilere, 2 puffere, etc.

In prezent proprietatea genereaza venituri prin inchiriere si organizare de evenimente private.

Va astept la vizionare.

 ID Oferta: 111

Pret Vanzare: € 1,500,000 
Zona:
Reper:Paltinis
Actualizat la: 20 Aprilie 2022
Numar de afisari: 1200

Caracteristici generale