Afacere la cheie, ULTRACENTRAL Hotel5*!

Descriere

Arcas Imobiliare ofera in exclusivitate la vanzare ,un hotel de 5 stele la standarde internationale situat in centrul istoric a Sibiului la 5 minute de mers pe jos de Piata Mare.

Suprafata totala construita a hotelulu este de  500 mp, teren liber 200mp cu un regim de inaltime P+E+M, cu un proiect in lucru de extindere cu inca 7 camere si un centru spa.

Unitatea ofera facilitati de restaurant, sala de conferinta , sala de fitness, gradina de vara, magazin suveniruri.

Hotelul dispune de diferite categorii camere, de la camere standard, în regim single sau dublă, la camere deluxe, în regim single sau dublă și până la suitele deluxe cu balcon privat, fiecare cu baie proprie, toate respectând originalitatea hotelului nostru

Întregul mobilier şi toate finisajele sunt de cea mai bună calitate şi sunt realizate în cea mai mare parte de furnizorii cu tradiţie în domeniu având cea mai vastă expertiză în domeniul hotelier,

Camerele sunt dotate cu minibar, seif, masa de calcat, fier de calcat, suporti de bagaje, TV hotelier Samsung, telefon, birou, accesul in camera se face pe baza de card.

Unitatea este dotata cu un sistem de incalzire in pardoseala de top - UPONOR -, fiecare spatiu fiind controlat termic.

Receptia unitatii asigura 24h/24h servicii personalizate clientilor unitatii.

Hotelul a fost gazda pentru Summit-ul UE ce a avut loc in 2019, in Sibiu. Lideri ai statelor UE(presedinti si premieri), lideri ai Comisiei Europene, sefi de parlamente si de organizatii politice, au fost oaspeti ai Noblesse Boutique Resort.


Locatia este un concept de boutique hotel care se adresează celor care îşi doresc să aibă parte de intimitate si confort la standarde internaţionale, de profesionalism şi de serviciile personalizate.

Va astept la vizionare.

Agent imobiliar Arcas Flavius

Tel:0369420477

www. arcasimobiliare.roID Oferta: 97

Pret Vanzare: € 1,200,000 
Zona:
Reper:
Actualizat la: 21 Octombrie 2021
Numar de afisari: 1090

Caracteristici generale